Buislasersnijden

Wij zijn de specialist in 3D buislasersnijden, 2D plaatlasersnijden, kanten, walsen, lassen en specialistisch 3D plaatwerk.


3D buislaser TTM FL600

Christiaens Metal Service beschikt over een volautomatische buislasermachine voor buizen en kokers van veertien meter lengte en een maximale diameter van Ø610 mm en bij een materiaaldikte van 20mm.

Met deze machine kunnen we complexe 3D-vormen lasersnijden in één opspanning. Uiterst nauwkeurig en vele malen sneller dan met conventionele technieken zoals zagen en frezen.

Uitgebreid meetwerk, dure lasmallen en problemen met lasnaden behoren hiermee tot het verleden. Lastige bewerkingen zoals gat-nokverbindingen, fictieve verbindingen, positioneringsmogelijkheden en graveren zijn nu eenvoudig en zeer kostenvriendelijk te realiseren.

Laskanten worden meteen schuin gesneden voor de juiste lasnaad. Omdat wij nu met ‘mannetje-vrouwtje’-verbindingen kunnen werken voor combinatie plaat en buis van grote afmeting zijn lasmallen overbodig en kan de constructie na het hechten volautomatisch door de lasrobot worden afgelast.

 

2D Buislaser Adige LT combo

Christiaens Metal Service beschikt over een 2,5D 3,5Kw adige laser machine.
Hier kunnen we lengtes verwerken van 12000mm met een uitlaad lengte van 6000mm.
Deze machine sluit perfect aan op de TTM FL600. de adige heeft capaciteit van af Ø20mm t/m Ø225mm en een wanddikte van 5mm.

 

3D Buis-/Profiel laser Trulaser Tube 5000 fiber

De Trulaser Tube 5000 fiber is een perfecte aanvulling op het huidige 3D lasersnijden van de FL600. Met deze combinatie van lasersnijmachines hebben we het grootste bereik van Europa wat betreft het lasersnijden. Ook behoren Aluminium, koper en messing met de fiber buislaser tot de mogelijkheden.
Profielen zoals IPE, HEB en hoekprofielen tot 6500mm lengte zijn voor deze machine geen probleem!

Buislaser

Trumpf tube 5000 fiber Christiaens metal service

Buislaser Trulaser Tube 5000 fiber

Buis op Buis Verbinding

Christiaens Metal Service _TruLaserTube-technology