Smart Metal Shaping

Christiaens Metal Service verbetert uw concurrentiepositie

Smart Metal Shaping staat voor het slim vormen van kwalitatief metaal. Het slim bewerken van buizen, kokers en platen resulteert in snellere doorlooptijden, minder materiaal verbruik, nieuwe design mogelijkheden en geen fouten!

Bij het bewerken van metaal worden alleen hoogstaande kwalitatieve metalen buizen, kokers en platen gebruikt. Christiaens Metal Service kan buizen, kokers en plaatwerk van grote afmetingen leveren met een zeer hoge nauwkeurigheid.


“Wij hebben een sterke focus op resultaat.”

De doorlooptijden en levertijden worden steeds belangrijker. Christiaens Metal Service versterkt u concurrentiepositie door flexibel en met korte doorlooptijden te produceren, enkelstuks- en serieproductie. De continue investering in mensen en ontwikkelingen heeft ertoe geleid dat we met baanbrekende innovaties werken die de manier waarop metaal bewerkt wordt grondig hebben gewijzigd.

Smart Metal Shaping

“Size does matter.”

Christiaens Metal Service werkt alleen met state-of-the-art machines, zoals de volautomatische lasersnijmachine voor buizen en kokers van veertien meter lengte met een maximale diameter van 610 millimeter bij een materiaaldikte van twintig millimeter met een zeer hoge nauwkeurigheid. Deze machine is uniek in Europa en bespaart 50-60% op het lasproces.