Christiaens Metal Service

Toonaangevende bewerker van metaalproducten en specialist in RVS lassen

Christiaens Metal Service is al meer dan 13 jaar een toonaangevende bewerker van metaalproducten. Christiaens Metal Service denkt vooruit en creëert toekomstgerichte oplossingen. Christiaens Metal Service staat voor het slim bewerken van buizen, kokers en platen wat resulteert in snellere doorlooptijden, minder materiaalverbruik, nieuwe design mogelijkheden en geen fouten met het samenstellen en lassen!

Wij hebben vakbekwame mensen in dienst, die de kennis en ervaring hebben om voor u het beste rendement te behalen. Op Christiaens Metal Service kun je altijd rekenen, afspraak is afspraak. Wij zijn een transparante organisatie waar open communicatie voorop staat. Wij vinden het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten.


Missie

Het leveren van hoge kwaliteit RVS laswerk in de metaalbranche met besparingen in tijd, materiaal en kosten voor de klant. Met ons up-to-date machine park zijn wij in staat productietijd te verkorten.

Visie

Samen met onze relaties creëren we toekomstige oplossingen in de vorm van een digital supply chain. Door nog efficiënter met elkaar te werken kunnen we het proces van de klant nog verder optimaliseren.


Onze kernwaarden

Wij streven ernaar dat de klant ons verkiest als de leverancier van buizen, kokers en plaatwerk van grote afmetingen. Bij Christiaens Metal Service zorgen wij er voor dat onze systemen op een optimaal niveau werken en dat wij voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wij werken nauw samen met vooruitstrevende klanten en leveranciers om zo telkens nieuwe manieren te vinden om het proces te optimaliseren. De oplossing om het totale proces te verkorten ligt in de automatisering en digitalisering, een digital supply chain.


Samen met onze klanten & leveranciers werken we aan de productieketen van de toekomst.