Hannover Messe 24-28 April

Industrial Supply op de Hannover Messe 2017

Algemene informatie

Startdatum: maandag 24 April 2017
Einddatum: vrijdag 28 april

Website: www.hannovermesse.de

Locatie: Hannover, Duitsland

Stand nummer: Dutch Industrial Supply Pavilion, Hall 4, Stand C46

Van 24 t/m 28 april 2017 vindt de Hannover Messe Plaats, de grootse industriële beurs ter wereld. Op de Hannover Messe 2017 zullen 200.000 bezoekers uit 100 landen de noviteiten en oplossingen kunnen zien van 5.000 ondernemingen die zich in hun stands presenteren. Het productspectrum omvat meer dan 100 concrete oplossingen op het gebied van Industrie 4.0, waarmee marktdeelnemers hun concurrentiekracht kunnen vergroten.

Tijdens de Industrial Supply kunnen onze salesmensen u alles vertellen over het 3D buislasersnijden en u informeren over welke mogelijkheden en besparingen voor u toepasbaar zijn op het gebied van metaalbewerking. CLT staat voor het slim bewerken van buizen, kokers en platen wat resulteert in snellere doorlooptijden, minder materiaal verbruik, nieuwe design mogelijkheden en geen fouten.


Size does matter

CLT beschikt over een volautomatische buislasermachine voor buizen van veertien meter lengte en een maximale diameter van 610 millimeter bij een materiaaldikte van twintig millimeter. Met deze machine kunnen we complexe 3D-vormen lasersnijden in één opspanning. Uiterst nauwkeurig en vele malen sneller dan met conventionele technieken. Uitgebreid maatwerk, dure lasmallen en problemen met lasnaden behoren hiermee tot het verleden.

Lastige bewerkingen zoals gat-nokverbindingen, fictieve verbindingen, positioneringsmogelijkheden en graveren zijn nu eenvoudig en zeer kostenvriendelijk te realiseren. Laskanten worden meteen schuin gesneden voor de juiste lasnaad. Omdat wij nu met ‘mannetje-vrouwtje’-verbindingen kunnen werken, zijn lasmallen overbodig en kan de constructie na het hechten volautomatisch door de lasrobot worden afgelast.

Kom ons bezoeken op de Industrial Supply, Hannover Messe 2017, op het Dutch Industrial Supply Pavilion in hal 4, stand C46, en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking!

Met onderstaande link krijg je een gratis Full-event ticket
(t.w.v. €64,-) voor de Hannover Messe.

HM17-web-banner-700x170px-v1

Met deze link komt men direct in de ticketregistratie, code qr55y is dan automatisch ingevuld. Na succesvolle registratie ontvangt men het ticket op het opgegeven e-mailadres. Voor meer informatie neemt u contact op met Hannover Consultancy B.V., de Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe AG. www.hannoverconsultancy.nl of neem contact op met Meghan Schenau: tel: + 31 184 69 30 50.